Servicii

Vânzări

Oferim spre vanzare telefoane mobile noi si second hand, accesorii gsm si cartele la cele mai bune preturi. Puteti achizitiona aceste produse de la sediul firmei noastre din Buzau, P-ta Daciei, Bl E, Sc E, Ap 3, Etaj 1, cat si prin curierat rapid, cu plata ramburs. Pe site sunt prezentate doar cateva exemple de produse pe care le puteti gasi la noi. Pentru orice alt produs nu ezitati sa ne vizitati sau sa ne contactati la numarul de telefon 0765883366.

Service

Ce va oferim… » Reparatii telefoane cu probleme hardware. Daca se intrerupe convorbirea, se inchide telefonul in timpul convorbirii, se inchide singur, nu tine bateria, are semnal slab, nu auziti bine, nu sunteti auzit bine, nu suna, ati scapat telefonul, a cazut in apa e posibil ca telefonul dvs sa aiba probleme de hardware. In cazul telefoanelor cu apa sau afectate de umiditate sansele de succes la reparat sunt foarte mici. Daca telefonul a fost scapat in apa, va rugam sa scoateti bateria imediat si sa nu incercati sa porniti telefonul fiindca se poate strica definitiv. Aduceti telefonul la reparat cât mai repede posibil. » Reparatii telefoane cu probleme soft. Softul telefonului se poate strica, si telefonul o sa prezinte diferite erori din cauza aceasta. Este posibil sa nu mai faca poze, sa nu mai puteti accesa unele portiuni din meniu, sa se blocheze, sa nu mai porneasca deloc sau sa aiba numai un ecran alb sau un logo când il porniti. Aceste probleme se repara cu rescrierea softului in intregime si se pierd toate datele si numerele din telefon. » Deblocari Telefoane Mobile. Deblocam cele mai multe tipuri de telefoane mobile pe loc, cu exceptia a catorva modele care dureaza cateva ore. Pentru aceasta folosim cele mai sigure metode fara a afecta integritatea telefonului. » Instalare meniu in limba dorita, upgrade soft. Instalarea meniului dureaza intre 15-30 min. In cele mai multe cazuri, softul telefonului este rescris si din cauza acesta se pierde continutul telefonului. Va cerem sa salvati toate numerele si datele din telefon pe o cartela SIM, card de memorie sau calculator. » Schimbare carcase. La unele tipuri de telefoane puteti schimba carcasa foarte usor. Dar sunt modele care implica demontarea in amanunt a telefonului si nu se recomanda sa fie schimbate de catre utilizator. Pentru aceasta va asteptam la service. » Vanzare accesorii GSM la cele mai mici preturi. Vindem incarcatoare, carcase, piese, huse, baterii, handsfree-uri, device bluetooth sau infrarosu pentru conectarea telefonului la calculator, etc. » Garantie La toate serviciile mentionate primiti  garantie. Exceptie: NU acordam garantie la telefoane scapate in apa. Pe acestea le reparam numai cu intelegerea si acordul clientului, deoarece telefoanele cu urme de lichide au sanse minime de a ramane in stare de functionare dupa eforturi considerabile de a le repara.

Comenzi

Putem aduce pe comanda orice componenta sau accesoriu original pentru telefonul dvs. Solicitarile se pot face la sediul nostru sau prin email pentru confirmarea stocului la furnizor. Produsele pe comanda se pot aduce in maxim 2 zile lucratoare si pot fi montate pe loc in cadrul service-ului nostru. Transportul si montajul acestora sunt gratuite.